Prime Pitch koopt 149 woningen in twee transacties

Prime Pitch Asset Management heeft de aankoop afgerond van 87 woningen in het middeldure huursegment. Van verkoper Mulleners Vastgoed te Echt werd een portefeuille 76 meergezinswoningen in Sittard, Rotterdam en Bussum, alsmede 11 eengezinswoningen in Rijen verworven. Deze aankoop vormt een uitbreiding op de portefeuille met 62 woningen in Zutphen die Prime Pitch vorige week van Woonbedrijf Ieder1 heeft overgenomen. Tot de transacties behoren tevens 5 commerciële ruimten en ca 85 parkeerplaatsen.

Lees meer...

Woonbedrijf ieder1 verkoopt 62 woningen in Zutphen aan Prime Pitch

Woonbedrijf ieder1 heeft 62 woningen en vier commerciële eenheden in Zutphen verkocht. De woningen zijn verdeeld over 7 complexen in de historische binnenstad van Zutphen. De koper is een investeringsfonds van Prime Pitch Asset Management. Capital Value begeleidde Woonbedrijf ieder1 bij de verkoop. Prime Pitch werd begeleid door Eminent Real Estate. De juridische begeleiding werd verzorgd door notariskantoor Houthoff Buruma.

Lees meer...

Prime Pitch koopt verpleeghuis nabij München

Prime Pitch Asset Management heeft de aankoop afgerond van een langjarig verhuurd verpleeghuis in de Duitse staat Beieren. Het seniorencentrum in Buch am Erlbach telt 80 plaatsen en ligt ca. 60 kilometer ten Noordoosten van München. Prime Pitch realiseerde deze aankoop ten behoeve van een single family fund. Dit is het derde Pflegeheim dat Prime Pitch in Duitsland kocht.

Lees meer...

Prime Pitch verwerft 95 studentenwoningen in Breda

Prime Pitch Asset Management heeft de aankoop afgerond van een recent nieuw gebouwd woningcomplex met 95 studentenwoningen aan de Donkvaart in het centrum van Breda. Verkoper is Ontwikkelingscombinatie Donkvaart, een samenwerking tussen Pakhuys Vastgoed en Vers Vastgoed, beiden eveneens uit Breda. Het gebouw is ontworpen door Rienks Architecten en in 2015 gebouwd door Bouwgroep Moonen. Prime Pitch realiseerde deze aankoop ten behoeve van een kleine groep professionele investeerders.

Lees meer...
Meer nieuws
FaLang translation system by Faboba