Prime Pitch start nieuw woningfonds met aankoop 88 woningen

Prime Pitch Asset Management heeft de aankoop afgerond van 88 woonappartementen in drie transacties. Deze transacties markeren de start van een nieuw woningfonds van de asset manager uit Amersfoort. Prime Pitch heeft een appartementencomplex in het centrum van Arnhem verworven, bestaande uit 53 appartementen, 45 parkeerplaatsen en een commerciële ruimte in de plint. De verkoper van het complex Coehoornstate is RVG Invest en de transactie werd middels een share deal geëffectueerd. Daarnaast werden in twee transacties 35 appartementen verworven in Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Zwolle, Amersfoort, Den Haag en Voorburg. Verkopers van deze portefeuille zijn twee fondsen onder management van Lokin Tamse, partners in vastgoed.

Lees meer...

Prime Pitch verkoopt in Rostock complex met retail, kantoren en zorg aan aik

Prime Pitch Asset Management heeft namens een van haar besloten fondsen een mixed use complex in Rostock verkocht. Koper is een fonds van aik Immobilien Investments. De vastgoedinvestering is gelegen op het Holzhalbinsel, nabij de binnenstad van de hanzestad Rostock. Het complex bestaat uit een zorgcomplex (‘Pflegeheim’), een retailstrip met onder meer twee supermarkten, een kantoortoren en een parkeergarage met 400 plaatsen. Het totaal verhuurbaar oppervlak bedraagt ca 16.500 m2.

Lees meer...

Prime Pitch koopt appartementencomplex Arnhem

Prime Pitch Asset Management heeft de aankoop afgerond van een appartementencomplex in Arnhem, bestaande uit 40 huurwoningen met huurprijzen rond de liberalisatiegrens. Het woningcomplex is ondergebracht in een woningfonds met een langjarige investeringshorizon met een core-plus strategie. Het complex is gelegen in de wijk Rijkerswoerd, bovenop het recent gerenoveerde, gelijknamige wijkwinkelcentrum in Arnhem-Zuid.

Lees meer...

Prime Pitch koopt 205 appartementen Apeldoorn en Zaandam

Prime Pitch Asset Management heeft de aankoop afgerond van 205 woonappartementen in Apeldoorn en Zaandam. De appartementen zijn ondergebracht in een woningfonds met een langjarige investeringshorizon met een core-plus strategie. Van een woningfonds van Annexum werden 155 appartementen in drie woontorens in Apeldoorn verworven. Van particuliere beleggers werden daarnaast 38 appartementen in Zaandam en 12 appartementen in Apeldoorn aangekocht.

Lees meer...

Prime Pitch koopt 149 woningen in twee transacties

Prime Pitch Asset Management heeft de aankoop afgerond van 87 woningen in het middeldure huursegment. Van verkoper Mulleners Vastgoed te Echt werd een portefeuille 76 meergezinswoningen in Sittard, Rotterdam en Bussum, alsmede 11 eengezinswoningen in Rijen verworven. Deze aankoop vormt een uitbreiding op de portefeuille met 62 woningen in Zutphen die Prime Pitch vorige week van Woonbedrijf Ieder1 heeft overgenomen. Tot de transacties behoren tevens 5 commerciële ruimten en ca 85 parkeerplaatsen.

Lees meer...

Woonbedrijf ieder1 verkoopt 62 woningen in Zutphen aan Prime Pitch

Woonbedrijf ieder1 heeft 62 woningen en vier commerciële eenheden in Zutphen verkocht. De woningen zijn verdeeld over 7 complexen in de historische binnenstad van Zutphen. De koper is een investeringsfonds van Prime Pitch Asset Management. Capital Value begeleidde Woonbedrijf ieder1 bij de verkoop. Prime Pitch werd begeleid door Eminent Real Estate. De juridische begeleiding werd verzorgd door notariskantoor Houthoff Buruma.

Lees meer...

Prime Pitch koopt verpleeghuis nabij München

Prime Pitch Asset Management heeft de aankoop afgerond van een langjarig verhuurd verpleeghuis in de Duitse staat Beieren. Het seniorencentrum in Buch am Erlbach telt 80 plaatsen en ligt ca. 60 kilometer ten Noordoosten van München. Prime Pitch realiseerde deze aankoop ten behoeve van een single family fund. Dit is het derde Pflegeheim dat Prime Pitch in Duitsland kocht.

Lees meer...

Prime Pitch verwerft verpleeghuis in Brandenburg, Duitsland

Prime Pitch Asset Management heeft de aankoop afgerond van een langjarig verhuurd verpleeghuis in de Duitse stad Brandenburg a/d Havel. Het monumentale pand (bouwjaar 1879) met een oppervlak van 7.417 m² is in 2012 intern volledig vernieuwd en geschikt gemaakt als verpleeghuis. Hoofdhuurder Renafan uit Berlijn huurt 98% van het gebouw ten behoeve van ouderenzorg. Er zijn in totaal 132 plaatsen beschikbaar, verdeeld over reguliere verpleging, intensieve verpleging en begeleid wonen. Prime Pitch realiseerde deze aankoop ten behoeve van een kleine groep professionele investeerders.

Lees meer...

Prime Pitch is verhuisd

Wij zijn onlangs verhuisd van Amsterdam naar Amersfoort.
Onze nieuwe contactgegevens zijn:
Arnhemseweg 6
3817 CH Amersfoort
Nederland
Phone: +31 33 30 33 300

 

Prime Pitch verzorgt management van de Ridderduin-portefeuille

Prime Pitch Asset Management heeft het beheer overgenomen van de Ridderduin-portefeuille, bestaande uit winkels gelegen op A-locaties. De portefeuille is opgebouwd uit objecten met voornamelijk winkelbestemming, met een gezamenlijk oppervlakte van ca 3.500 m². De winkels zijn over het algemeen gesitueerd op A1 – winkellocaties in kleinere tot middelgrote steden in Nederland.

Lees meer...

Inschrijven voor de Prime Pitch nieuwsbrief

Prime Pitch Asset Management verstuurt circa twee maal per jaar een nieuwsbrief. Hierin geven we een update van de activiteiten van Prime Pitch, alsmede onze visie op de vastgoedmarkt. Als u op de hoogte gehouden wilt worden, kunt u zich opgeven voor deze nieuwsbrief. Dit kan eenvoudig via onze website: www.primepitch.nl. Afmelden kan ook via de website of via de link in de nieuwsbrief zelf. We houden u op de hoogte.

Schrijf u hier in

Meer nieuws
FaLang translation system by Faboba