Prime Pitch koopt verpleeghuis nabij München

Prime Pitch Asset Management heeft de aankoop afgerond van een langjarig verhuurd verpleeghuis in de Duitse staat Beieren. Het seniorencentrum in Buch am Erlbach telt 80 plaatsen en ligt ca. 60 kilometer ten Noordoosten van München. Prime Pitch realiseerde deze aankoop ten behoeve van een single family fund. Dit is het derde Pflegeheim dat Prime Pitch in Duitsland kocht.

Lees meer...

Prime Pitch verwerft 95 studentenwoningen in Breda

Prime Pitch Asset Management heeft de aankoop afgerond van een recent nieuw gebouwd woningcomplex met 95 studentenwoningen aan de Donkvaart in het centrum van Breda. Verkoper is Ontwikkelingscombinatie Donkvaart, een samenwerking tussen Pakhuys Vastgoed en Vers Vastgoed, beiden eveneens uit Breda. Het gebouw is ontworpen door Rienks Architecten en in 2015 gebouwd door Bouwgroep Moonen. Prime Pitch realiseerde deze aankoop ten behoeve van een kleine groep professionele investeerders.

Lees meer...

Prime Pitch verwerft verpleeghuis in Brandenburg, Duitsland

Prime Pitch Asset Management heeft de aankoop afgerond van een langjarig verhuurd verpleeghuis in de Duitse stad Brandenburg a/d Havel. Het monumentale pand (bouwjaar 1879) met een oppervlak van 7.417 m² is in 2012 intern volledig vernieuwd en geschikt gemaakt als verpleeghuis. Hoofdhuurder Renafan uit Berlijn huurt 98% van het gebouw ten behoeve van ouderenzorg. Er zijn in totaal 132 plaatsen beschikbaar, verdeeld over reguliere verpleging, intensieve verpleging en begeleid wonen. Prime Pitch realiseerde deze aankoop ten behoeve van een kleine groep professionele investeerders.

Lees meer...
Meer nieuws