Nieuws.

Prime Pitch verzorgt management van de Ridderduin-portefeuille

6 september 2013

Prime Pitch Asset Management heeft het beheer overgenomen van de Ridderduin-portefeuille, bestaande uit winkels gelegen op A-locaties. De portefeuille is opgebouwd uit objecten met voornamelijk winkelbestemming, met een gezamenlijk oppervlakte van ca 3.500 m². De winkels zijn over het algemeen gesitueerd op A1 – winkellocaties in kleinere tot middelgrote steden in Nederland.

Prime Pitch Asset Management heeft het beheer overgenomen van de Ridderduin-portefeuille, bestaande uit winkels gelegen op A-locaties. De portefeuille is opgebouwd uit objecten met voornamelijk winkelbestemming, met een gezamenlijk oppervlakte van ca 3.500 m². De winkels zijn over het algemeen gesitueerd op A1 – winkellocaties in kleinere tot middelgrote steden in Nederland. De portefeuille omvat tevens een separaat bedrijfspand met kantoorfunctie.

Dit mandaat past goed bij de focus en de groeiambitie van Prime Pitch. De managementopgave van Prime Pitch bestaat uit het optimaliseren van de huurstroom door actief beheer, alsmede uit het verder verbeteren van de portefeuillesamenstelling. Prime Pitch verzorgt het commercieel en financieel beheer van de portefeuille. Het technisch beheer blijft in handen van DCV Advies.

Prime Pitch is als vastgoedonderneming actief op het gebied van asset management en investeringen van onroerend goed. De investeringsfocus van Prime Pitch is gericht op winkelvastgoed en residentiële beleggingen in Nederland en Duitsland en ze levert asset management diensten voor derden. Prime Pitch treedt op als initiator, manager en co-investeerder van (private placement) vastgoedinvesteringen. Daarnaast levert de onderneming strategische adviesdiensten op het gebied van onroerend goed.

Meer nieuws

> Alle nieuwsberichten