Nieuws.

Prime Pitch koopt woon-/zorgcomplex in Zevenbergen van Estea

21 april 2022

Vastgoedbelegger Prime Pitch Asset Management heeft de aankoop afgerond van het woonzorgcomplex 'De Westhoek' in Zevenbergen. De appartementen zijn ondergebracht in een woningfonds met een langjarige investeringshorizon met een gemengde investeringsstrategie. Het woonzorgcomplex werd  verworven van Estea.

Het wooncomplex omvat 141 woonappartementen en bestaat uit 5 bouwdelen. Op de begane grond is een ruim bemeten gemeenschappelijke ruimte. De algemene ruimten worden geëxploiteerd door Surplus. Deze zorgpartij biedt een compleet aanbod op het gebied van woonzorg, thuiszorg, behandelingen en welzijn. De aankoop past in de strategie van Prime Pitch, die is gericht op langjarig direct huurrendement met een exposure op de woningmarkten van middelgrote steden. Hierbij ligt de nadruk op huurwoningen in het betaalbare en middeldure segment. Daarnaast wil Prime Pitch met deze aankoop een bijdrage leveren aan goede en betaalbare huisvesting van zorg.

Verkoper Estea werd in deze transactie bijgestaan door Horstman Consultants en Prime Pitch werd geadviseerd door Vanderstelt, Bilt advocaten en Core notariaat. ING REF verstrekte de financiering voor deze aankoop.

Meer nieuws

> Alle nieuwsberichten