Nieuws.

Woonbedrijf ieder1 verkoopt 62 woningen in Zutphen aan Prime Pitch

1 december 2017

Woonbedrijf ieder1 heeft 62 woningen en vier commerciële eenheden in Zutphen verkocht. De woningen zijn verdeeld over 7 complexen in de historische binnenstad van Zutphen. De koper is een investeringsfonds van Prime Pitch Asset Management. Capital Value begeleidde Woonbedrijf ieder1 bij de verkoop. Prime Pitch werd begeleid door Eminent Real Estate. De juridische begeleiding werd verzorgd door notariskantoor Houthoff Buruma.

Ieder1 heeft besloten op basis van haar strategisch voorraadbeleid dit deel van haar portefeuille te verkopen. Chanine van Kleij, Specialist Woningcorporaties: “Door de mooie ligging in de binnenstad toonden zowel regionale als landelijke investeerders interesse in de woningen”.

Voor koper Prime Pitch sluit deze aankoop aan bij de wens van investeerders om in huurwoningen te beleggen in middelgrote steden. De strategie is gericht op langjarig direct rendement, gekoppeld aan de mogelijkheid om waarde toe te voegen aan de portefeuille. De woningen in Zutphen vormen de startportefeuille van een groter woningfonds en zijn volledig eigen vermogen verworven. Prime Pitch verwacht binnenkort een uitbreiding van de portfolio aan te kondigen.

Meer nieuws

> Alle nieuwsberichten