Prime Pitch start nieuw woningfonds met aankoop 88 woningen

Prime Pitch Asset Management heeft de aankoop afgerond van 88 woonappartementen in drie transacties. Deze transacties markeren de start van een nieuw woningfonds van de asset manager uit Amersfoort. Prime Pitch heeft een appartementencomplex in het centrum van Arnhem verworven, bestaande uit 53 appartementen, 45 parkeerplaatsen en een commerciële ruimte in de plint. De verkoper van het complex Coehoornstate is RVG Invest en de transactie werd middels een share deal geëffectueerd. Daarnaast werden in twee transacties 35 appartementen verworven in Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Zwolle, Amersfoort, Den Haag en Voorburg. Verkopers van deze portefeuille zijn twee fondsen onder management van Lokin Tamse, partners in vastgoed.

Lees meer...
Meer nieuws

Advies

Prime Pitch levert adviesdiensten voor beleggers in vastgoed. De complexiteit van vastgoedmarkten, portfolio (her) samenstelling en assetselectie / aankoop, vereisen veelal een onafhankelijk en gespecialiseerd advies.

Lees meer...

Investeringen

Prime Pitch initieert en structureert beleggingen in onroerend goed voor professionele beleggers. Het type investering en de structuur zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten.

Lees meer...

Asset Management

Prime Pitch treedt op als vastgoed asset manager voor derden, alsmede voor de eigen (fonds)investeringen. De asset management activiteiten zijn gericht op het optimaliseren van de vastgoedportefeuille. Optimalisering houdt in: rendementsverbetering, kostenreductie en waardemaximalisatie.

Lees meer...
FaLang translation system by Faboba