Prime Pitch koopt appartementencomplex Arnhem

Prime Pitch Asset Management heeft de aankoop afgerond van een appartementencomplex in Arnhem, bestaande uit 40 huurwoningen met huurprijzen rond de liberalisatiegrens. Het woningcomplex is ondergebracht in een woningfonds met een langjarige investeringshorizon met een core-plus strategie. Het complex is gelegen in de wijk Rijkerswoerd, bovenop het recent gerenoveerde, gelijknamige wijkwinkelcentrum in Arnhem-Zuid.

Lees meer...

Prime Pitch koopt 149 woningen in twee transacties

Prime Pitch Asset Management heeft de aankoop afgerond van 87 woningen in het middeldure huursegment. Van verkoper Mulleners Vastgoed te Echt werd een portefeuille 76 meergezinswoningen in Sittard, Rotterdam en Bussum, alsmede 11 eengezinswoningen in Rijen verworven. Deze aankoop vormt een uitbreiding op de portefeuille met 62 woningen in Zutphen die Prime Pitch vorige week van Woonbedrijf Ieder1 heeft overgenomen. Tot de transacties behoren tevens 5 commerciële ruimten en ca 85 parkeerplaatsen.

Lees meer...
Meer nieuws

Advies

Prime Pitch levert adviesdiensten voor beleggers in vastgoed. De complexiteit van vastgoedmarkten, portfolio (her) samenstelling en assetselectie / aankoop, vereisen veelal een onafhankelijk en gespecialiseerd advies.

Lees meer...

Investeringen

Prime Pitch initieert en structureert beleggingen in onroerend goed voor professionele beleggers. Het type investering en de structuur zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten.

Lees meer...

Asset Management

Prime Pitch treedt op als vastgoed asset manager voor derden, alsmede voor de eigen (fonds)investeringen. De asset management activiteiten zijn gericht op het optimaliseren van de vastgoedportefeuille. Optimalisering houdt in: rendementsverbetering, kostenreductie en waardemaximalisatie.

Lees meer...
FaLang translation system by Faboba