Prime Pitch koopt 149 woningen in twee transacties

Prime Pitch Asset Management heeft de aankoop afgerond van 87 woningen in het middeldure huursegment. Van verkoper Mulleners Vastgoed te Echt werd een portefeuille 76 meergezinswoningen in Sittard, Rotterdam en Bussum, alsmede 11 eengezinswoningen in Rijen verworven. Deze aankoop vormt een uitbreiding op de portefeuille met 62 woningen in Zutphen die Prime Pitch vorige week van Woonbedrijf Ieder1 heeft overgenomen. Tot de transacties behoren tevens 5 commerciële ruimten en ca 85 parkeerplaatsen.

Lees meer...

Woonbedrijf ieder1 verkoopt 62 woningen in Zutphen aan Prime Pitch

Woonbedrijf ieder1 heeft 62 woningen en vier commerciële eenheden in Zutphen verkocht. De woningen zijn verdeeld over 7 complexen in de historische binnenstad van Zutphen. De koper is een investeringsfonds van Prime Pitch Asset Management. Capital Value begeleidde Woonbedrijf ieder1 bij de verkoop. Prime Pitch werd begeleid door Eminent Real Estate. De juridische begeleiding werd verzorgd door notariskantoor Houthoff Buruma.

Lees meer...
Meer nieuws

Advies

Prime Pitch levert adviesdiensten voor beleggers in vastgoed. De complexiteit van vastgoedmarkten, portfolio (her) samenstelling en assetselectie / aankoop, vereisen veelal een onafhankelijk en gespecialiseerd advies.

Lees meer...

Investeringen

Prime Pitch initieert en structureert beleggingen in onroerend goed voor professionele beleggers. Het type investering en de structuur zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten.

Lees meer...

Asset Management

Prime Pitch treedt op als vastgoed asset manager voor derden, alsmede voor de eigen (fonds)investeringen. De asset management activiteiten zijn gericht op het optimaliseren van de vastgoedportefeuille. Optimalisering houdt in: rendementsverbetering, kostenreductie en waardemaximalisatie.

Lees meer...
FaLang translation system by Faboba