Prime Pitch koopt 205 appartementen Apeldoorn en Zaandam

Prime Pitch Asset Management heeft de aankoop afgerond van 205 woonappartementen in Apeldoorn en Zaandam. De appartementen zijn ondergebracht in een woningfonds met een langjarige investeringshorizon met een core-plus strategie. Van een woningfonds van Annexum werden 155 appartementen in drie woontorens in Apeldoorn verworven. Van particuliere beleggers werden daarnaast 38 appartementen in Zaandam en 12 appartementen in Apeldoorn aangekocht.

Lees meer...
Meer nieuws

Advies

Prime Pitch levert adviesdiensten voor beleggers in vastgoed. De complexiteit van vastgoedmarkten, portfolio (her) samenstelling en assetselectie / aankoop, vereisen veelal een onafhankelijk en gespecialiseerd advies.

Lees meer...

Investeringen

Prime Pitch initieert en structureert beleggingen in onroerend goed voor professionele beleggers. Het type investering en de structuur zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten.

Lees meer...

Asset Management

Prime Pitch treedt op als vastgoed asset manager voor derden, alsmede voor de eigen (fonds)investeringen. De asset management activiteiten zijn gericht op het optimaliseren van de vastgoedportefeuille. Optimalisering houdt in: rendementsverbetering, kostenreductie en waardemaximalisatie.

Lees meer...
FaLang translation system by Faboba