Over ons. Wie we zijn

Het team van Prime Pitch is gevestigd in Amersfoort, Nederland. De directie wordt gevormd door Rutger Nooij (1973) en Sjoerd van der Zandt (1972). De directieleden van Prime Pitch hebben ieder ruim 20 jaar ervaring met vastgoed investeringen, fondsbeheer, asset management, property management en financiering.

Maak kennis

Onze mensen.

  • Rutger Nooij

    Na zijn economiestudie aan de Universiteit van Amsterdam (vastgoed en ondernemingsfinanciering), werkte Rutger Nooij bij ING Real Estate Finance, zowel in de binnenlandse als buitenlandse markt. Na ING, deed hij ervaring op in asset- en property management als beheerder van Nederlandse vastgoedportefeuilles. Bij the IBUS Company was Rutger verantwoordelijk voor het asset- en portefeuillemanagement van de UK retail fondsen, Duitse woningfondsen en een Nederlands gemengd fonds. Voordat hij in 2009 Prime Pitch oprichtte, deed Rutger ervaring op in vastgoed fondsbeheer en investor relations, bij ECC Invest.

  • Sjoerd van der Zandt

    Na zijn studie Vastgoedmanagement aan de Technische Universiteit in Delft was Sjoerd van der Zandt ondermeer werkzaam als asset manager bij Foram Management (winkelcentra in Zuid Europa) en als property manager bij Catella Property Consultants. Vervolgens was hij bij Generali Vastgoed verantwoordelijk voor de Nederlandse vastgoedportefeuille. Alvorens bij Prime Pitch toe te treden, was Sjoerd werkzaam bij the IBUS Company, alwaar hij verantwoordelijk was voor de Duitse vastgoedfondsen. Tevens was hij directeur van de IBUS-vestiging in Singapore.

  • Alexandra Bongers

    Alexandra heeft na haar studie Real Estate Management & Development aan de Technische Universiteit in Eindhoven onder andere gewerkt als vastgoedadviseur bij Cushman & Wakefield en TwynstraGudde. Bij Prime Pitch is zij sinds eind 2020 actief als asset manager van diverse Nederlandse vastgoedfondsen, met de nadruk op woningen en retail.