Nieuws.

Prime Pitch koopt appartementencomplex Arnhem

13 juli 2018

Prime Pitch Asset Management heeft de aankoop afgerond van een appartementencomplex in Arnhem, bestaande uit 40 huurwoningen met huurprijzen rond de liberalisatiegrens. Het woningcomplex is ondergebracht in een woningfonds met een langjarige investeringshorizon met een core-plus strategie. Het complex is gelegen in de wijk Rijkerswoerd, bovenop het recent gerenoveerde, gelijknamige wijkwinkelcentrum in Arnhem-Zuid.

Het woningfonds is opgezet in nauwe samenwerking met Wilton Family Office in Breda, voor een beperkt aantal vermogende families. Prime Pitch is tevens verantwoordelijk voor het asset management.

De aankoop past in de strategie van Prime Pitch, die is gericht op langjarig direct huurrendement met een exposure op de woningmarkten van middelgrote steden. Het woningcomplex zal voor langere periode geëxploiteerd worden waarbij een optimalisering van de huurstroom wordt nagestreefd. 

De financiering werd verstrekt door ING Real Estate Finance. Verkoper, een particuliere belegger, werd geadviseerd door Uniek Makelaars uit Apeldoorn. De juridische begeleiding werd verzorgd door notariskantoor Dirkzwager in Arnhem.

Over Prime Pitch:

Prime Pitch is actief op het gebied van assetmanagement en investeringen van onroerend goed. De investeringsfocus van Prime Pitch is gericht op winkelvastgoed, zorgvastgoed en residentiële beleggingen in Nederland en Duitsland. Prime Pitch initieert, structureert en beheert vastgoedinvesteringsfondsen en -portefeuilles voor professionele investeerders met een core-plus en value-add strategie.

Meer nieuws

> Alle nieuwsberichten