Team

 

Het team van Prime Pitch is gevestigd in Amersfoort, Nederland. De directieleden van Prime Pitch hebben ieder ruim 20 jaar ervaring met vastgoed investeringen, fondsbeheer, asset management, property management en financiering.

Het team van Prime Pitch Asset Management bestaat uit:

Rutger Nooij

Na zijn economiestudie aan de Universiteit van Amsterdam (vastgoed en ondernemingsfinanciering), werkte Rutger Nooij bij ING Real Estate Finance, zowel in de binnenlandse als buitenlandse markt. Na ING, deed hij ervaring op in asset- en property management als beheerder van Nederlandse vastgoedportefeuilles. Bij the IBUS Company was Rutger verantwoordelijk voor het asset- en portefeuillemanagement van de UK retail fondsen, Duitse woningfondsen en een Nederlands gemengd fonds. Voordat hij in 2009 Prime Pitch oprichtte, deed Rutger ervaring op in vastgoed fondsbeheer en investor relations, bij ECC Invest. 
Linkedin

 

Sjoerd van der Zandt

Na zijn studie Vastgoedmanagement aan de Technische Universiteit in Delft was Sjoerd van der Zandt ondermeer werkzaam als asset manager bij Foram Management (winkelcentra in Zuid Europa) en als property manager bij Catella Property Consultants.  Vervolgens was hij bij Generali Vastgoed verantwoordelijk voor de Nederlandse vastgoedportefeuille. Alvorens bij Prime Pitch toe te treden, was Sjoerd werkzaam bij the IBUS Company, alwaar hij verantwoordelijk was voor de Duitse vastgoedfondsen. Tevens was hij directeur van de IBUS vestiging in Singapore. 
Linkedin

Alexandra Bongers

Alexandra heeft na haar studie Real Estate Management & Development aan de Technische Universiteit in Eindhoven onder andere gewerkt als vastgoedadviseur bij Cushman & Wakefield en TwynstraGudde. Bij Prime Pitch is zij sinds eind 2020 actief als asset manager van diverse Nederlandse vastgoedfondsen, met de nadruk op woningen en retail. 
Linkedin

Kirsten Wijling

Kirsten begon haar carrière bij het beursgenoteerde NSI, waar zij ervaring opdeed met het managen van de Nederlandse retailportefeuille. Vervolgens maakte zij de overstap naar vastgoedadviseur Cushman & Wakefield, waar zij als accountmanager verantwoordelijk was voor de portefeuilles van diverse (internationale) beleggers. In augustus 2021 sloot zij zich aan bij het team van Prime Pitch als asset manager van de Nederlandse woningfondsen en de retail portefeuille. Zij zit momenteel in de afronding van haar MSRE studie aan de Amsterdam School of Real Estate. Linkedin

FaLang translation system by Faboba