Asset Management

Prime Pitch treedt op als vastgoed asset manager voor derden, alsmede voor de eigen (fonds)investeringen. De asset management activiteiten zijn gericht op het optimaliseren van de vastgoedportefeuille. Optimalisering houdt in: rendementsverbetering, kostenreductie en waardemaximalisatie.

Prime Pitch treedt op als vastgoed asset manager voor derden, alsmede voor de eigen (fonds)investeringen.

De asset management activiteiten zijn gericht op het optimaliseren van de vastgoedportefeuille. Optimalisering houdt in: rendementsverbetering, kostenreductie en waardemaximalisatie.

Private en institutionele investeerders dragen het asset management op strategisch en tactisch niveau over aan Prime Pitch. Wij zorgen voor een efficiënt en effectief beheer en op behoefte toegesneden (financiële) rapportages. Het operationele en technische beheer wordt (afhankelijk van de asset class) door Prime Pitch aangestuurd.

De betrokkenheid van Prime Pitch kan bestaan uit: actief asset management, herstructurering, interim management, problem solving, portefeuillebeheer of een integrale overname van het beheer op operationeel, tactisch en/of strategisch niveau.

FaLang translation system by Faboba